Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrické kuchynské krájače
- veľmi ostrý nôž
- rozsah nastavenia šírky rezu
- nízka hlučnosť
- profi prevedenie
- zatiaľ žiadne
Napriek tomu,že krájač používam krátko,maximálna spokojnosť. Krája od neskutočne tenkých plátkov až po hrúbku 15 mm, čo je úplne postačujúci rozsah. Jednoduchá manipulácia aj následné čistenie (tu odporúčam veľkú opatrnosť,lebo nôž je veľmi ostrý). Vyskúšané salámy, chlieb, syr, všetko perfektné čisté rezy (uvidíme,ako dlho to takto zostane,kedže nič netrvá večne). Veľkou výhodou je odnímateľná plocha s nakrájaným materiálom (pod nožom), nakrájaný materiál sa nepovaľuje na kuchynskej linke,nie je potreba tácku,príp.tanier. Neviem porovnať s "obyčajnými" lacnejšími konkurentmi, ale za tie peniaze predstavuje určite profi riešenie, určite doporučujem.
S krajacom som velmi spokojny.
- Sme s výrobkom spokojný.
Pomer cena a kvalita-super. Nemám s čím porovnať, lebo je to môj prvý krájač ale zatiaľ som spokojná. Možno dizajn keby bol iný.
spokojný
- vyborny pomocnik do domacnosti
- za dobru cenu
- ako jedinu nevýhoda je,že ostrie sa pri krajani tenkých platkov posúva a robi ich postupne hrubšie
reagujem na recenzie : používame ho denne už 3 roky,je vyborny vzhladom na cenu a maximalne a ľahko rozoberatelný, už nekupujem krajane salamy a syry,pokraja aj zeleninu a rozne
- Kvalitné prevedenie
- Tenká umelá hmota-obava zo zlomenia
- Cýba trvalý chod
Výborny
zatial k plnej spokojnosti
- vysoký výkon
- jednou rukou treba stále držať vypínač
o.k.
- výborná cena
- bezpečnostná poistka v podobne dvoch spínačov
- dobrá značka
- nízka cena
- krátky kábel (potreboval som ho dostať za kuchynskú linku, musel som dokúpiť 1,5 m predlžovačku)
Výborný, máme ho asi tretí týždeň, no absolútna spokojnosť. Zase raz overený fakt, že lacný produkt sa nerovná zlý produkt.
- Dá sa jednoducho a rýchlo poskladať a odložiť do skrinky. Má aj tácku na ľavej strane na zachytávanie odrezkov a odrobiniek. Dajú sa nastaviť otáčky. Nie je potrebné držať tlačidlo vypínača pri rezaní
- Je viac hlučný ako môj starý, ale to ľahko vyvážia už spomínané jeho prednosti.
Tento produkt som si vybral predovšetkým pre jeho ľahké a rýchle poskladanie a možnosť odložiť do skrinky na ďalšie použite. Aj znovu rozložiť sa dá ľahko a rýchlo. Starý mi zavadzal na stole po celý čas, aj keď som ho nepoužíval každý deň. Oceňujem tiež to, že na rozdiel od iných podobných produktov, dá sa na tomto rezať aj bez toho, aby sa počas rezania musel neustále držať stlačený nejaký bezpečnostný gombík, tlačidlo.
- Funkčnosť krájania
- Sympatický dizajn
- Kvalita prevedenia
- Príjemná cena
- Skladnosť
- Slabšia protišmyková odolnosť na podložke
- Ťažší chod spúšťacieho posuvného gombíka
- Nutnosť držať počas prevádzky gombík - nemá aretáciu
Vynikajúci krájač za veľmi dobrú cenu s príjemným dizajnom.
Krája bez problémov všetko (okrem kostí) aj na veľmi tenké plátky. Bol som milo prekvapený. Pôvodne som si plánoval doobjednať ešte tenký nôž na syr, ale nebude treba.
Trošku horšie je to s protišmykovou stabilitou. Pri väčšom tlaku na prístroj, má tendenciu sa na pracovnom stole posunúť. Tomu prispieva aj ťažší chod spúšťacieho posuvného gombíka, ktorý sa v prevádzkovej polohe nedá zapevniť. Treba ho stále držať silou, o ktorej sa nedá povedať, že by bola práve malá.
Dá sa však na to zvyknúť a nie je to až také hrozné, ako by sa z opisu mohlo zdať. Možno je to tak práve kvôli deťom.
Tiež oceňujem jeho jednoduché a rýchle zloženie, po ktorom zaberá skutočne len minimum nutného miesta. Taktiež jeho čistenie je jednoduché.
- hlavne to že je pre lavákov,dobrá kvalita,cena
spokojný na 100%
- jednoduchý,spoľahlivý
- horšie krája syr ale to jeslabina skoro všetkých krajačov
naozaj dokáže to čo sľubuje.kúpil som ho na používanie a nie na hľadanie jeho chýb.odporúčam všetkým.
- super kraja chlieb, salámu, syr
- nerezová tácka hneď sa dá na nej servírovať to čo nakrájate
- dodatočné predĺženie plochy, kde sa kladú potraviny - napr. pri krájaní celého chleba je to super
vybrali sme si ho hlavne kvôli tomu,že bol hodnotený v testovaní ako druhý najlepší, prvý mal vysokú cenu :)
- pekný dizajn, tichý chod
- pri rezaní je nutné stále držať poistné tlačidlo
v tejto kategórii je to ten z lepších produktov
- značkový produkt za prijateľnú cenu
značkový produkt za veľmi prijateľnú a rozumnú cenu
- pekny cierny vzhlad,ticha prevadzka,pekne kraja aj tycne syry salamy maso
- pri krajani sa musi stale drzat tlacidlo zapnutia
dobry krajac,vybral som si ho na zaklade testu spotrebicou
- sikovny maly rychlo sa rozlozi prelozi a skvele kraja
- zatial ziadne nema
dobry krajat aj znacka za super cenu
- Úroveň krájača ako pre profesionálov, výhoda nôž na krájanie syrov
Tento produkt som si kúpila na odporučenie mojich priateľov
spokojnosť s obchodom aj tovarom
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »