Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrické kuchynské krájače
+ Dobrá cena.
Veľmi dobrý krájač. Za tú cenu nič lepšie nie je.
- kraja výborne
- stály chod
- vozík na ľahké krájanie
- dva nože
- trochu hlučnejší
- pri krájaní cítim zápach plastu
Veľmi dobrý krájač na domáce použitie.
Ľahko sa s ním manipuluje a údržba je jednoduchá.
Krája veľmi dobre, jedine čo mi vadí je zápach plastu pri krajaní. Je trochu hlučnejší, ale nie zase natoľko abz mi to vadilo.
- hrúbka rezu až 2 cm (doteraz som mala len 1,5 cm)
- šunku a salámu nakrája na tenučké plátky
- tichší
- 2 nože
- kovová konštrukcia
- Splnil moje očakávania
- Pekne krája
- Trocha slabší, nezvlada krájať väčšie množstvo, rýchlo sa prehrieva
- Výrobok som vrátila.Pri krajani je potrebné držať tlačidlo,čo je veľmi nepraktické
Reakcia značky SENCOR
Dobrý den, děkujeme za Váš čas věnovaný recenzi spotřebiče. Pokud se během chodu uvolní spínač, pak skutečně dojde k vypnutí kráječe, Jedná se o bezpečnostní prvek, aby kráječ neběžel na prázdno a předešlo se případnému nebezpečí. Tato funkce je popsána v návodu na straně č.7, který je k dispozici na stránkách výrobce. Sencor care.
- je sklapatelny vdaka tomu si nenakrajate salamu ako by ste si predstavovali aj spracovanie je uplne mizerne nema cenu ani 2€!!! Strašny stroj neda sa na nom pohodlne krajať ide viac ako 2minuty a motor smrdí. Nehovorim ked salamu tahjate ku sebe tak tahate aj cely stroj do strany nikdy viac
- jednoduchý na ovládanie, splnil očakávanie
- Nezaberá veľa miesta
Tento krájač spĺňa všetko čo má kraja veľmi dobre krájaci tanier sa dáva veľmi ľahko dole tak čistenie je potom veľmi jednoduché odporúčam veľká spokojnosť
Philco PHFS 8010
Pridané: 4. decembra 2023
(naposledy upravené 4. decembra 2023)
Zakúpený v planeo.sk
Dobrý pomer cena a výkon.
Je super aj na tvrdsie susene maso
Podobný krájač nemeckej výroby slúžil najmenej 10 rokov. Pre degradáciu plastu sme sa rozhodli pre nový, ktorý nekrája čerstvý chlieb tak, ako ten starý krájač. Tvrdý syr krája dobre. Neviem ešte ako bude krájať salámu.
- Super,trosku slabší vykon pri rezani,ale nic hrozneho
Spokojnosť
- Tichý
- Jedoduchá obsluha
- Malý kotúč na krájanie
- celkom malý
- dobre krája
Ma prekvapilo, aký maličký je krájač. Ale zatiaľ čo som skúšala tak krája dobre, na tenko. Som spokojná, dúfam, že to tak ostane.
- Za tku cenu super produkt
Zobrazujem 21 - 40 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Ďalšie »